Hallonkesella med Hasselnötter
OMG så gott!! Prova denna, smakar som min mammas frysta hallontårta som är delicious! UPPDATERAT RECEPT!
Hallonkesella med Hasselnötter 1 portion
1 dl frysta Hallon
nästan 3/4 dl Lätt kesella 0,1%
13 grovhackade Hasselnötter (Pricken över i:t!)
1/3 tsk flytande Honung
- Tina Hallonen i kastrull på spisen. Rör om hela tiden så de inte bränns fast. Dem ska bara bli mosade och inte varma.
- Blanda hallonmoset, kesellan och honungen. Smaka av! Toppa med hasselnötterna.
Fråga: Är det någon mer som provat tina hallonen i mikron? För när jag gör det börjar det lukta brännt och det har blixtrat någon gång. Och jag kör på upptining.. En kompis till mig skulle tina ett hallon härom dagen och det brann upp! Det blixtrade och blev alltså seriöst en liten låga i mikron och hallonet vart helt svart! Galet! Är det någon som har svaret på varför??
Carolin
