Chokladkaka
I ett försök att göra en nyttig kladdkaka föddes denna goda, nyttiga chokladkaka! Alltså, ingen kladdkaka, utan chokladkaka, men ack så god! Den blir ganska tunn, så vill man kan man ju göra en dubbel, men jag gillar att den blir tunn, nötterna kommer fram så bra då!
Chokladkaka 1 Springform:
3 Ägg
1/2 dl Rapsolja
2 1/4 msk flytande Honung
4 + liiite till msk Kakao
1/2 dl Dinkelsikt
1/2 dl Fullkornsdinkelmjöl
ca 2 tsk Salt
1 tsk Vaniljpulver
1 dl hackade Hasselnötter
Kokos till formen
- Blanda ägg, vaniljpulver och honung.
- Rör i resten och häll i en smord form med kokosflingor (Går bra att smörja med rapsolja).
- In i mitten av ugnen i 10 min, 175 grader.
Tillbehör: Grädde, bär.
Carolin
Bild kommer nästa gång den bakas...