Wrap
Wrap till lunch!
1 Warp
2 Äggvitor
2,5 msk vlafritt mjöl (Jag använde fullkornsdinkelmjöl)
1 krm salt
Olivolja
1. Sätt ugnen på 200 grader.
1 Warp
2 Äggvitor
2,5 msk vlafritt mjöl (Jag använde fullkornsdinkelmjöl)
1 krm salt
Olivolja
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Smeta ut en rund cirkel med olivolja på bakplåtspapper (Storleken av ett stort tortillabröd ca).
3. Vispa äggvitor till ett hårt skum. Rör försiktigt ner salt och mjöl.
4. Smeta ut "degen" till en cirkel på bakplåtspappret. In i ugnen ca 5-6 min.
5. Fyll med valfritt! Jag hade tacoingredienser från gårdagen + keso. Tjejen vars sida jag fick den från hade exempelvis i tonfisk.
Själva wrapen smakar inte så mycket men det gjorde inget tycker jag :)
Receptet är från denna sida:
http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/
http://food-and-health-in-my-way.bloggplatsen.se/
Carolin
